Central Clinic Piatra Neamț
continuă să se dezvolte neîncetat, având în prim plan
grija pentru sănătatea clienților săi.
E normal ca pacientul să fie în centrul preocupărilor noastre. Dar nu oricum. Ne străduim să păstrăm
 un standard ridicat al serviciilor medicale oferite de medici pricepuți,
ce pun pe primul loc respectul pentru oameni.

CONSULTAȚII MEDICALE

INTERVENȚII

Profesionisti in toate serviciile oferite
Adăugăm în fiecare an noi specializări medicale pentru a satisface cât mai multe  cerințe ale pacienților noștri. Suntem prezenți în Piatra Neamț cu o policlinică și un spital.

Adăugăm în fiecare an noi tipuri de echipamente medicale pentru a asigura un diagnostic corect și complet pacienților noștri.

Cu tehnologie de ultimă generație și medici profesioniști, cu atenție pentru pacienții noștri, reușim să obținem în majoritatea cazurilor diagnostice corecte și complete.

Consultații de diferite specialități? Poate ceva analize sau o ecografie? La noi le faci pe toate sub același acoperiș. Peste 15 specialități, medicina muncii, ecografie...

 

 

Unele boli apar din senin, în timp ce altele lucrează încet, pe „mutește“, şi ne iau prin surprindere. Medicii ne sfătuiesc să nu ignorăm unele simptome care persistă pentru că ele pot semnala afecţiuni grave.
CITEȘTE MAI MULT!

Ai depăşit greutatea normală cu mai mult de 10 kg? Orice dietă pe care ai încercat-o pentru a slăbi s-a dovedit inutilă? Sportul nu te-a ajutat să pierzi kilogramele în plus?
CITEȘTE MAI MULT!

Oferim servicii medicale de medicina muncii în funcție de domeniul de activitate: control medical la angajare, control medical de adaptare, control medical periodic, control medical la reluarea muncii.
CITEȘTE MAI MULT!

 

 

Vrei o consultație?

Sună, fă o programare online sau vino direct la noi